POŠILJAMO VAM DOBRE MISLI!

Spoštovane obiskovalke in obiskovalci Kulturnega doma Postojna,

soočamo se z razmerami, ki so nam bile do tega trenutka popolna neznanka in, ki se iz trenutka v trenutek spreminjajo. Edina stalnica je dejstvo, da moramo ostati doma,  poskrbeti zase in soljudi.

Mi smo dobro. Za vas smo do sedaj kreirali čudovito potovanje v svet kulture, sedaj pa to potovanje reorganiziramo, da bomo lahko ustvarili nekaj še boljšega. S svojimi dosedanjimi obiski in odzivi ste nam dali zagon, takšen, da lahko sedaj ustvarjamo nove vsebine za čas, ko se bomo zopet v živo srečali v čarobnemu svetu kulture.

Srčno upamo, da ste dobro tudi vi. Da ste se umirili, da namenjate podarjeni čas svojim najdražjim, novemu hobiju, odkrivate v sebi nove talente, dajete priložnost novim spoznanjem in aktivnostim, ki bogatijo kvaliteto vašega vsakdana.

Pred nami je edinstvena preizkušnja. Preizkušnja, v kateri vsi skupaj lahko dihamo s še več sočutja in sodelovanja. Kultura nas povezuje in osrečuje, in ker se želimo tudi v teh težkih časih povezovati in vas razveseljevati, vas vabimo, da nas spremljate na našem Facebook profilu, kjer dnevno objavljamo Kulturno urico, v kateri boste zagotovo našli kakšen zanimiv predlog, kako si popestriti dneve, ko ostajamo doma.

Želimo vam, da v času izolacije ostanete srečni in zdravi, da postorite vse, kar je čakalo prav ta dan, napišete krasne zgodbe v svojem domu, s sebi dragimi ljudmi ter pazite nase in druge!

Pošiljamo vam dobre misli!

Ekipa Kulturnega doma Postojna.

April, 2020

Kulturni dom Postojna deluje od leta 2001 (pod vodstvom občine Postojna), od marca 2016 pa je ena od organizacijskih enot Zavoda Znanje Postojna, javni zavod. Kulturni program obsega gledališke, glasbene, plesne in filmske vsebine avtorjev in izvajalcev iz celotne Slovenije, pa tudi iz tujine.

Kulturni dom Postojna

                                                                                                                        

Aktualno

                                                                                                                        

Dogajalo se je

                                                                                                                        

Za obiskovalce

                                                                                                                        

Kontaktirajte nas ali zastavite vprašanje in pomagali vam bomo.