Show menu

GLEDALIŠKI ABONMA

Abonma za odrasle

KRALJICA MATI (Koprodukcija: Gledališče Koper in Mestno gledališče Ptuj)
BUŽEC ON, BUŠCA JAZ (Primorski poletni festival 1998) 
PREDSTAVA, KI GRE NAROBE (TMK d.o.o. v sodelovanju z Mischief Worldwide Ltd. predstavlja produkcijo “The Mischief Theatre”)
ROKOVA MODRINA (Slovensko mladinsko gledališče)
REALISTI (Slovensko narodno gledališče Nova Gorica)
BAAL (Slovensko mladinsko gledališče)

Spoštovani ljubitelji kulture!                                     

V Kulturnem domu Postojna se ponovno odpravljamo na potovanje skozi novo abonmajsko sezono! Na skupni poti vas bomo kulturno razvajali z raznolikimi in razkošnimi gledališkimi poslasticami in prisrčno vas vabimo, da se nam pridružite! 

Vabimo k vpisu v gledališki abonma za odrasle in otroški abonma Mali medo! Vpis bo potekal od ponedeljka do petka, od 2.9. do 13.9.2019 za lanske abonente in od 16.9. do 4.10.2019, oziroma do prodaje razpoložljivih mest, za nove abonente.

Vabljeni k PREDVPISU v Gledališki abonma za odrasle, ki bo potekal od ponedeljka do petka, od 15.7. do 26.7.2019 v pisarni Kulturnega doma Postojna med 8:00 in 12:00 uro. Vsem, ki boste izkoristili predvpis omogočamo izbiro sedeža, ki ste ga imeli v lanskem abonmaju, hkrati pa priznamo še 5€ popusta.

Vpis bo potekal v pisarni Kulturnega doma Postojna, med 8:00 in 12:00 uro. Izpolnjeno prijavnico nam lahko vrnete tudi na elektronski naslov kulturni.dom@zavod-znanje.si, plačilo pa poravnate z nakazilom na TRR Zavoda znanje Postojna.

Cena gledališkega abonmaja znaša 110 EUR.
POGOJI IN NAČIN PLAČILA: abonmajsko obveznost lahko poravnate v enkratnem znesku, v dveh ali treh obrokih z računom, ki ga prejmete po pošti (prvi obrok ob vpisu znaša 40 EUR).
POPUSTI: 20 EUR za dijake in študente, upokojence, invalide in brezposelne (ob predložitvi fotokopije potrdila).                                               
                10 EUR za 1. vrsto na balkonu.         

Na voljo je še nekaj vstopnic za posamezne prestave (za izven). Vstopnice lahko kupite na blagajni Kulturnega doma Postojna, uro pred predstavo. Cena posameznih predstav, za izven, je 15 EUR.
Vse predstave se pričnejo ob 19:30 v Kulturnem domu Postojna. 

Kulturni dom Postojna si pridržuje pravico, da zaradi nepredvidenih okoliščin spremeni datume oziroma programe posameznih abonmajskih predstav, o čemer bodo abonenti pravočasno obveščeni po pošti, preko Facebook strani Kulturnega doma Postojna, spletne strani Zavoda Znanje Postojna, javni zavod in spletne strani Občine Postojna ter preko lokalnih medijev.