Show menu

Abonma

Spoštovani ljubitelji kulture!                                     

Po predolgem času, ko so bila naša vrata zaprta, se v Kulturnem domu Postojna ponovno odpravljamo na potovanje skozi novo abonmajsko sezono in vas prisrčno vabimo, da se nam pridružite! Podajamo se v novo sezono, ki bo zagotovo predstavljala izziv. Ali jo bomo lahko v celoti izpeljali je vprašanje, ki si ga nedvomno zastavljamo in na katerega odgovora nimamo. Vemo pa, da se bomo zagotovo potrudili in vas razvajali z odličnimi gledališkimi poslasticami.

Vabimo k vpisu v gledališki abonma za odrasle in otroški abonma Mali medo! Oba gledališka abonmaja bosta sestavljena iz šestih predstav, v obdobju od oktobra 2021 do vključno marca 2022.

Vpis bo potekal v pisarni Kulturnega doma Postojna, med 8:00 in 12:00 uro od ponedeljka do petka, od 4.10. do 7.10.2021 za abonente iz sezone 2019/20 in od 7.10. do 25.10.2019, oziroma do prodaje razpoložljivih mest, za nove abonente. Izpolnjeno prijavnico nam lahko vrnete tudi na elektronski naslov kulturni.dom@zavod-znanje.si, plačilo pa poravnate z nakazilom na TRR Zavoda Znanje Postojna.

GLEDALIŠKI ABONMA ZA ODRASLE

Cena Gledališkega abonmaja znaša 110,00 EUR.

POGOJI IN NAČIN PLAČILA: abonmajsko obveznost lahko poravnate v enkratnem znesku, v dveh ali treh obrokih z računom, ki ga prejmete po pošti (prvi obrok ob vpisu znaša 40,00 EUR).

POPUSTI ZA GLEDALIŠKI ABONMA: 20,00 EUR popusta za dijake in študente, upokojence, invalide in za brezposelne (ob predložitvi fotokopije potrdila), 10,00 EUR popusta za 1. vrsto na balkonu.

GLEDALIŠKI ABONMA ZA OTROKE,  MALI MEDO

Cena abonmaja je 30,00 EUR na otroka, za vsakega naslednjega otroka v isti družini in starša oz. spremljevalca je cena 24,00 EUR. Znesek se poravna v enem obroku, ob nakupu abonmaja. 


Obisk predstav je za obiskovalce od 15. leta dalje mogoč ob izpolnjevanju PCT pogoja.


#vsismokultura