Show menu

GLEDALIŠKI ABONMA


PSIHO (Gledališče Glej)
KDO SE BOJI VIRGINIE WOLF (SNG Nova gorica)
NOT DEAD ENOUGH / VESTERN (Gledališče Glej)
S TREBUHOM ZA KRUHOM (Lucija Čirović)
TUTOŠOMATO  (Koprodukcija: Gledališče Koper in SNG Nova gorica)
BAAL (Slovensko mladinsko gledališče)


Spoštovani ljubitelji kulture!                                     

Po predolgem času, ko so bila naša vrata zaprta, se v Kulturnem domu Postojna ponovno odpravljamo na potovanje skozi novo abonmajsko sezono in vas prisrčno vabimo, da se nam pridružite! 

Vpis bo potekal v pisarni Kulturnega doma Postojna, med 8:00 in 12:00 uro od ponedeljka do petka, od 4.10. do 7.10.2021 za dosedanje abonente in od 7.10. do 25.10.2021 oziroma do prodaje razpoložljivih mest, za nove abonente. Izpolnjeno prijavnico nam lahko vrnete tudi na elektronski naslovkulturni.dom@zavod-znanje.si, plačilo pa poravnate z nakazilom na TRR Zavoda znanje Postojna.

Cena gledališkega abonmaja znaša 110 EUR.
POGOJI IN NAČIN PLAČILA: abonmajsko obveznost lahko poravnate v enkratnem znesku, v dveh ali treh obrokih z računom, ki ga prejmete po pošti (prvi obrok ob vpisu znaša 40 EUR).
POPUSTI: 20 EUR za dijake in študente, upokojence, invalide in brezposelne (ob predložitvi fotokopije potrdila). 10 EUR za 1. vrsto na balkonu.         

Vse predstave se pričnejo ob 19:30 v Kulturnem domu Postojna. 

Kulturni dom Postojna si pridržuje pravico, da zaradi nepredvidenih okoliščin spremeni datume oziroma programe posameznih abonmajskih predstav, o čemer bodo abonenti pravočasno obveščeni po pošti, preko Facebook strani Kulturnega doma Postojna, spletne strani Zavoda Znanje Postojna, javni zavod in spletne strani Občine Postojna ter preko lokalnih medijev.