Show menu

GLEDALIŠKI ABONMA

Abonma za odrasle

KRALJICA MATI (Koprodukcija: Gledališče Koper in Mestno gledališče Ptuj)
GOLA (Smejmo se, zavod za kulturno dejavnost) 
PREDSTAVA, KI GRE NAROBE (TMK d.o.o. v sodelovanju z Mischief Worldwide Ltd. predstavlja produkcijo “The Mischief Theatre”)
BAAL (Slovensko mladinsko gledališče)
ROKOVA MODRINA (Slovensko mladinsko gledališče)
REALISTI (Slovensko narodno gledališče Nova Gorica)


Spoštovani ljubitelji kulture!                                     

V Kulturnem domu Postojna se ponovno odpravljamo na potovanje skozi novo abonmajsko sezono! Na skupni poti vas bomo kulturno razvajali z raznolikimi in razkošnimi gledališkimi poslasticami in prisrčno vas vabimo, da se nam pridružite! 

Vabimo k vpisu v gledališki abonma za odrasle in otroški abonma Mali medo! Vpis bo potekal od ponedeljka do petka, od 2.9. do 13.9.2019 za lanske abonente in od 16.9. do 4.10.2019, oziroma do prodaje razpoložljivih mest, za nove abonente.

Vpis bo potekal v pisarni Kulturnega doma Postojna (Gregorčičev drevored 2a), med 8:00 in 12:00 uro. Izpolnjeno prijavnico nam lahko vrnete tudi na elektronski naslov kulturni.dom@zavod-znanje.si, plačilo pa poravnate z nakazilom na TRR Zavoda znanje Postojna.

Cena gledališkega abonmaja znaša 110 EUR.
POGOJI IN NAČIN PLAČILA: abonmajsko obveznost lahko poravnate v enkratnem znesku, v dveh ali treh obrokih z računom, ki ga prejmete po pošti (prvi obrok ob vpisu znaša 40 EUR).
POPUSTI: 20 EUR za dijake in študente, upokojence, invalide in brezposelne (ob predložitvi fotokopije potrdila).                                               
                10 EUR za 1. vrsto na balkonu.         

Vse predstave se pričnejo ob 19:30 v Kulturnem domu Postojna. 

Kulturni dom Postojna si pridržuje pravico, da zaradi nepredvidenih okoliščin spremeni datume oziroma programe posameznih abonmajskih predstav, o čemer bodo abonenti pravočasno obveščeni po pošti, preko Facebook strani Kulturnega doma Postojna, spletne strani Zavoda Znanje Postojna, javni zavod in spletne strani Občine Postojna ter preko lokalnih medijev.