Show menu

Avdicija

V Kulturnem domu Postojna menimo, da je zdravje naših obiskovalcev na prvem mestu, zato bo predstava zaradi trenutnih okoliščin prestavljena na 11.9. 
Za nadomestni termin veljajo iste vstopnice.

V kolikor vam nadomestni termin ne ustreza, lahko vstopnice vrnete na prodajnih mestih, kjer ste jih kupili od 13.3. do 17.3.2020, oziroma če napotki soorganizatorjev na njihovih blagajnah niso drugačni. 

V duhu vzajemnosti in sodelovanja na imetnike vstopnic vljudno apeliramo, da vstopnice zadržijo in jih koristijo ob novih terminih.


Komedija, Špas teater

Stroga komisija bo na igralsko Akademijo sprejela samo največje talente.
Nadobudni študentje, sami virtuozi improvizacije, med katerimi so tudi talentirano netalentirani, se ji bodo predstavili v najboljši luči. Zapletali in odpletali se bodo pred igralskimi izzivi. Razgalili se bodo do vseh svojih napak in pomanjkljivosti. Nimajo kaj, gredo na vse ali nič. Stojijo tik pred veliko priložnostjo, ki jim bo odprla vrata igralskega poklica in zvezdniške kariere! Česa vsega ne bodo naredili, da bi jim uspelo! Iznašli bodo še tisto, kar v gledališču sploh ne obstaja. Njihovi nastopi na AVDICIJI so komični, zabavni, pa tudi tragični, iskreni, pompozno minimalistični, predvsem pa vsi zelo iznajdljivi in do konca smešni!  

Režija: Jurij Zrnec
EKIPA 2 - Igrajo: leventić Damir, Škrlec Nik, Kogovšek Jernej, Ćulibrk Mario, Brajnik Miha